Operator

Word jij onze nieuwe operator?

Bioriginal zoekt een enthousiaste operator voor onze vestiging in Den Bommel.

Werken als operator | Bioriginal

Voor minimaal 32 uur per week zijn wij voor onze vestiging in Den Bommel op zoek naar een enthousiaste

Operator

Productie & Magazijn

 

Dit is wat je gaat doen

In team productie & magazijn ben je samen met je collega’s actief aan het werk om de Bioriginal producten te bewerken en logistiek op de juiste plaats te krijgen waarbij hoge kwaliteit en klantenservice centraal staan. Wat deze job leuk maakt is de afwisseling in taken; op één dag ben je zowel bezig met het produceren van producten als ook samen met je collega’s te zorgen dat zendingen van producten goed binnenkomen of naar onze klanten verstuurd worden. Uiteraard heb je hiervoor ook contact met collega’s van andere afdelingen; zij hebben het contact met de klanten waar jij je taken voor uitvoert.

Op de werkplek werk je uiteraard met diverse machines en voertuigen; heftruck, blendtanks, vul-, verpakkingsmachine, computer, enz. Een paar concrete taken voor jou en je collega’s zijn:

  • Uitvoeren van diverse productieorders, zoals; blenden van (biologische) oliën, afvullen van blends in diverse verpakkingen met een variatie van flesjes elk 0,5 liter tot 1000 liter containers.
  • Picken van klantorders en gereedmaken voor verzending en (ver)plaatsen van binnengekomen zendingen.
  • Onderhoud en reinigen van machines.
  • Creëren en behouden van orde en netheid in magazijn en productie-omgeving.

Wij zijn een bedrijf in de (duurzame) voedingsindustrie. Dat betekent onder andere dat hygiëne, kwaliteit, gezondheid en veiligheid door medewerkers strikt nageleefd wordt. We verwachten van je dat je dit als onze nieuwe collega, ook volgt.

 

Dit is wat wij prefereren

Om succesvol te zijn in deze functie heb je:

  • Een afgeronde middelbare opleiding, ook in verband met kennis van de Engelse taal.
  • Een aanpak mentaliteit, bij voorkeur met technische vaardigheden.
  • Ervaring in de productie-, magazijnomgeving.
  • Eventueel kennis en/of ervaring in de voedingsindustrie.
  • Natuurlijk sta je bekend als een fantastische collega en zit het aanpakken en samenwerken in je genen.

 

Dit is wat we je bieden

Wij bieden je een afwisselende job in een jonge en groeiende organisatie. Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden goed. Voor hen die hun leven inkleuren met een gezonde leefstijl bieden wij een inspirerende omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op www.bioriginal.nl

 

Word jij onze nieuwe collega?

Als we je interesse gewekt hebben, stuur dan je enthousiaste sollicitatie & CV naar Esmée Zuijdijk, ezuijdijk@bioriginal.nl.

Als je eerst nog vragen hebt over de functie, of graag eens een keertje een ochtend komt meedraaien, kan dat natuurlijk ook. Stuur dan William een berichtje op: 06-38167102.

 

Bioriginal is een wereldleider in het leveren van complete voedingsoplossingen aan de voedings- en nutraceuticals industrie. Met 30 jaar wereldwijde expertise heeft Bioriginal een niche gecreëerd door voedingsingrediënten van over de hele wereld wetenschappelijk te combineren, rechtstreeks van de bron, om unieke en effectieve oplossingen te creëren.

Werken bij Bioriginal Europe/Asia B.V. betekent werken in een dynamische job, in een jonge en groeiende organisatie. Een omgeving die mensen inspireert het beste uit zichzelf te halen en waar graag samengewerkt wordt en samen successen gevierd worden. Bioriginal Europe/Asia B.V. is gevestigd in Den Bommel, Nederland, ten zuiden van Rotterdam. Het hoofdkantoor van Bioriginal is gevestigd in Saskatoon, Canada.

Bioriginal hanteert de volgende kernwaarden: ondernemerschap, eigenaarschap, resultaatgerichtheid, flexibiliteit, creativiteit en discipline; iedereen maakt dit zichtbaar in zijn/haar dagelijkse werk.

< Back to Careers

Closes: Ongoing
Type: Full-Time
Department: Productie & Magazijn

Apply Now