Inside Sales Employee

Wil jij ook bij Bioriginal werken? Dit is je kans!

Sales Support Officer

Bioriginal is een wereldleider in het leveren van complete voedingsoplossingen aan de voedings- en nutraceutical industrie. Met 30 jaar wereldwijde expertise heeft Bioriginal een niche gecreëerd door voedingsingrediënten van over de hele wereld wetenschappelijk te combineren, rechtstreeks van de bron, om unieke en effectieve oplossingen te creëren. Werken bij Bioriginal Europe/Asia betekent werken in een dynamische job, in een jonge en groeiende organisatie. Een omgeving die mensen inspireert het beste uit zichzelf te halen en waar graag samengewerkt wordt en samen successen gevierd worden. Bioriginal Europe/Asia is gevestigd in Den Bommel, Nederland, ten zuiden van Rotterdam. Het hoofdkantoor van Bioriginal is gevestigd in Saskatoon, Canada. Bioriginal hanteert de volgende kernwaarden: ondernemerschap, eigenaarschap, resultaatgerichtheid, flexibiliteit, creativiteit en discipline; iedereen maakt dit zichtbaar in zijn/haar dagelijkse werk.

Kom jij ons team versterken? In de functie van:

Inside Sales Employee

Minimaal 32 uur per week

Dit is wat je zoekt

De combinatie van je eigen klantenportefeuille en het ondersteunen van het commerciële team is wat je zoekt. Je neemt graag initiatieven om processen te verbeteren en het samen vieren van successen.

Dit is wat je gaat doen

In de eerste plaats krijg je een eigen customer-portefeuille, die je enerzijds goed onderhoudt en anderzijds verder uitbouwt met oog voor het behalen van optimale resultaten. Nieuwe leads weet jij met jouw kennis goed te beoordelen en daarna zul je ze op gepaste wijze opvolgen.

Als lid van het salesteam ben je evenzo goed actief in alle operationele en administratieve sales support activiteiten. Jouw ondersteuning leidt ertoe dat lopende salesprocessen binnen het team, gevolgd en waar nodig ondersteund worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: klantinformatie verzorgen, offertes maken en opvolging bewaken, beheren van sales contract management. Daarnaast ben je back up van de afdeling customer service. Met jouw ondersteuning draag je bij aan de onderscheidende klantgerichte aanpak die (internationale) klanten van Bioriginal gewend zijn. Een belangrijk deel van je functie communiceer je in de Engelse taal. Ook Duits en Frans kunnen voorkomen.

Dit is wat je moet hebben

Je bent iemand die graag veel verschillende dingen naast elkaar heeft lopen en tegelijkertijd gestructureerd werkt. Je bent een echte teamplayer, voor jou staat de klant centraal in alles wat je doet. Je pikt zaken snel op, zowel nieuwe productinformatie of nieuwe processen en procedures. Om succesvol te zijn in deze functie heb je:

  • Een (commerciële) opleiding op MBO+ niveau
  • Werkervaring in een sales binnendienstfunctie is een pré
  • Kennis en/of ervaring in de foodbranche is wenselijk
  • Een “fast learner” met doorzettingsvermogen, geen angst om te bellen
  • Commerciële opportuniteiten op waarde kunnen inschatten
  • Humor en oprechte interesse in de medemens
  • Uitstekende vaardigheden in het werken met MS-pakketten
  • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels in zowel woord als geschrift

Dit is wat we jou bieden

Wij bieden je een dynamische job in een jonge en groeiende organisatie. Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden marktconform. Voor hen die hun leven inkleuren met een gezonde leefstijl bieden wij een inspirerende omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op deze website (www.bioriginal.nl).

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij degene die wij zoeken, stuur dan uiterlijk 31 juli a.s. je enthousiaste sollicitatie en CV naar René Bal; rbal@bioriginal.nl. Ook voor vragen over de functie kun je bij hem terecht.

 

< Back to Careers

Closes: Ongoing
Type: Full-Time
Department: Sales

Apply Now